Известие

Collapse
No announcement yet.

С какви двигатели са Вашите 156-ци?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имам съсед от 40г. е международен шофьор,сигурно има над 1 000 000 км. и повече зад гърба си,но ме вика да му вкарвам всеки път Опела в гаража,4 пъти опита сам и 4 пъти смачка вратите.Чета и нещо се обърках в тази тема,оказа се че бензиновите двигатели са на повече от 2 пъти - хиляди километри над дизеловите,а до сега все си мислех че за много каране се купува дизел
    TIPO 2.0 91g.
    PUNTO 1.2 04 g.
    156 1.8 TS 00g

Comment

• Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение
      Имам съсед от 40г. е международен шофьор,сигурно има над 1 000 000 км. и повече зад гърба си,но ме вика да му вкарвам всеки път Опела в гаража,4 пъти опита сам и 4 пъти смачка вратите.Чета и нещо се обърках в тази тема,оказа се че бензиновите двигатели са на повече от 2 пъти - хиляди километри над дизеловите,а до сега все си мислех че за много каране се купува дизел
      Като са на два пъти повече годинки, така е
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение
        ,оказа се че бензиновите двигатели са на повече от 2 пъти - хиляди километри над дизеловите,а до сега все си мислех че за много каране се купува дизел
        Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
        Като са на два пъти повече годинки, така е
        Ето, сами си отговорихте кой е по-добрия избор
        Last edited by Доко; d.m.y г., 20:09.

Comment

• Пийс брадър Дори харесах за баща ми, професионален шофьор цял живот, една английска 1,8 TS с десен волан от раздел продава, та ако реши да се жертва, ще имам преки впечатления и от тоя матор
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
            Пийс брадър Дори харесах за баща ми, професионален шофьор цял живот, една английска 1,8 TS с десен волан от раздел продава, та ако реши да се жертва, ще имам преки впечатления и от тоя матор

Comment

• ЮЮЮЮППППАААААА!!!

да живее 1.8!!!
              Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

• 2.0TS
                АЛФА РОМЕО 156 2.0 TS '2000

Comment

• Първоначално публикувано от zimin Покажи съобщение
                  ЮЮЮЮППППАААААА!!!

да живее 1.8!!!
                  Леко с прекъсвачите, че ше роди ТС-то
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Раждат дааа малки твин спаркчета.
                    п.п.размножават се а не кат JTD
                    Alfa romeo GTVex
                    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                      Леко с прекъсвачите, че ше роди ТС-то
                      XAXAXAXAX верно внимавайте с ТС !!!Че после ще има мн теми от сорта "роди ми двг"...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                        Раждат дааа малки твин спаркчета.
                        п.п.размножават се а не кат JTD
                        Какво като се размножават?Те като им се прецакват двигателите кел файда че се размножават...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• От днес и аз съм алфист - 156 2.4жтд 2000г да видим сега в какво приключение съм влязал...
                          Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

• Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщение
                            От днес и аз съм алфист - 156 2.4жтд 2000г да видим сега в какво приключение съм влязал...
                            Честито!
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщение
                              От днес и аз съм алфист - 156 2.4жтд 2000г да видим сега в какво приключение съм влязал...
                              Гледай положително на нещата и главоболията ще са ти по-малко.Нали знаеш,чашата е или наполовин пълна или на половин празна,твой избор е как ще гледаш на твоята чаша
                              TIPO 2.0 91g.
                              PUNTO 1.2 04 g.
                              156 1.8 TS 00g

Comment

• E каквото е такова... само ако може да помоля да ме насочите към добър сервиз в Бургас в който да им разбират на алфите, че нещо в последно време съм се напатил от пишман майстори...
                                Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

Working...
                                X